Prologue

A tigris az erő, az odaadás és az érzékiesség jelképe.
A tigris az anamák szent állata. Csak nők, s kislányok, növényből s némi állati bőrből font sátrakban, az esőerdő mélyén, valahol az Amazonas-folyó mentén. 


Ők hisznek az izgalmas életben. Hiszik, hogy nem kell ahhoz világot látni, hogy boldog legyen az ember, s tudják, nincs szükség aranyra, gyémántra, hogy igazán gazdag légy. 

Hisznek benne, hogy a nők is lehetnek erősek. Hiszik, hogy a nő férfiak nélkül is boldog életet tud élni. 

Hisznek a sorsban. Hisznek benne, hogy minden meg van írva, valahol egy nagy könyvben, melyben minden ember neve szerepel. 

De sosem hitték volna, hogy egy nap a legfeministább lány lesz szerelmes. A legvadabb álmaikban sem gondolták volna, hogy pont Affy, a fekete sátorból; ő lesz az, kit a mai napig tisztelnek valahol a dzsungel mélyén, s kislányoknak mesélik majd történetét.. a történetét a fiúval, kinek nevéről biztos te is hallottál.. 

Ez egy történet a kiszámíthatatlanságról, az új élményekről, utálatról, szerelemről, veszélyről, kitartásról.. valahol az esőerdők mélyén..

Kolibri, Hummingbird ~ 
_________________________________________________________________________________
Először is, helló-szia városlakó!
Köszöntelek az új blogomon, mely a Hummingbird nevet kapta, azaz Kolibri. Az író Adie., azaz én; nem éppen a leghíresebb és legtehetségesebb író vagyok a blogspoton, de azért remélem olvasni fogod ezt a kis történetecskét, mivel nagyon sok munkám van, és lesz benne. (Pl. a design két napig készült, de ez mellékes) Tudom, hogy nem írok tökéletesen, de igyekszem, és próbálok fejlődni. 
Remélem adsz egy esélyt, és írsz egy kommentet, vagy esetleg pipálsz, vagy hatalmas örömömre feliratkozol.
Ölel, Adie.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése